Saltar a continguts

Fundació Privada Avismón-Catalunya

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Activitats grupals d'integració i participació social

Per Sant Jordi, paraules i roses!

Cada any els nostres voluntaris porten el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, un llibre i una rosa a casa de cada persona gran que rep la nostra assistència.

Sortida de Primavera

En arribar el bon temps, organitzem una sortida. El voluntariat va a buscar a casa seva a totes les persones grans, amb taxi o cotxe particular i anem a visitar algun monument històric d?interès i després fem un dinar.

Festa Major

Aquesta festa comença, com totes les Festes Majors que es fan a tots els barris i pobles del nostre país, penjant les banderetes de bon matí. Demanem l?autorització pertinent a l?Ajuntament i es tanca al transit el tram del carrer Jocs Florals, just davant de la nostra entitat. Allà organitzem un berenar per a les persones grans, acompanyats pel voluntariat. 

Castanyada

Una festa tradicional. Persones grans i voluntariat, junts per celebrar-la en companyia. Torrem moniatos i castanyes i gaudim dels deliciosos panellets.

Concert Anual

Cada any, si trobem patrocinador, organitzem un concert de música. El darrer ha anat a càrrec del grup ARS TUNAE, que està compost per músics i cantants, antics components de les Tunes Universitàries. Van actuar per a les persones grans, assistits pel voluntariat, a l?Auditori Axa amb notable èxit i complaença.

Un dinar de Nadal Inoblidable

Nadal és una època de l’any en la qual tots tenim ganes de compartir. Les persones que viuen soles ho tenen més difícil. Des d’AVISMÓN-CATALUNYA treballem per fer possible aquesta trobada. Amb aquest dinar gaudim plegats d’un menjar típic de Nadal, torrons inclosos, en un restaurant on després fem una mica de gresca per celebrar les festes nadalenques.